Лікування раку простати
RU

Конференція з онкоурології «Мовембер-2019», Київ

28.11.2019

28-29 листопада 2019 у м. Київ пройшла науково-практична конференція з онкоурології «Мовембер-2019». Організатори – Національний інститут раку, Спілка онкоурологів України та Центр сучасної урології.

З різних міст України на наукову подію приїхало більше 220 учасників - урологів, онкоурологів, онкологів, хіміотерапевтів та радіологів. На жаль, не всі приїхали з вусами, однак з кожним роком ініціативу мовемберу підтримують все більше українських медиків.

Нагадуємо, що конференцію було присвячено інформаційному проекту Movember  або Вусопад, що має на меті привернути увагу до проблеми раку передміхурової залози та підвищити обізнаність населення про це поширене чоловіче онкозахворювання.

Онкоуролог Стаховський Олександр виступив з трьома доповідями: «Радикальна та циторедуктивна простатектомія: переваги та недоліки», «Перспективи лікування неметастатичного кастраційно-резистентного раку простати» та «Радикальна та паліативна цистектомія в контексті національних клінічних рекомендації діагностики та лікування раку сечового міхура».

Коротке відео з першого дня конференції можна переглянути на Фейсбук сторінці організаторів – Спілки онкоурологів України.

Фотоальбом доступний тут