Лечение рака простаты
UA

Вебінар «Рак простати» з міжнародною участю

11.03.2021

Науково-практичний вебінар з міжнародною участю «РАК ПРОСТАТИ: СТРАТЕГІЯ НАДІЙНОГО КОНТРОЛЮ»  відбувся онлайн 11.03.2021. Модератор: Олександр Стаховський, к.м.н., уролог-онколог (Національний інститут раку, Київ)

Відео-запис вебінару для колег-урологів доступний на Youtube-каналі #StakhovskyMD >>

Мова: українська, російська

2 години цікавих лекцій від колег-урологів, інформація від представника сучасної турецької клініки щодо можливостей лікування РПЗ, а також дискусії про нові препарати, робот-асистовану хірургію, і багато різних цікавих клінічних випадків.

"Ви пам'ятаєте всі, що сьогодні, на жаль, близько 8 тисяч українців щорічно чують такий діагноз як рак простати. Це доволі актуальна проблема для чоловічого населення нашої країни.  І звичайно, сьогодні існує багато методів лікування і впроваджень, які змінюють якість життя таких пацієнтів, впливають на їх виживаність. І про це все ми сьогодні поговоримо." –  Олександр Стаховський, к.м.н., онкоуролог


У порядку виступу:

к.м.н. Ситенко Андрій Михайлович, уролог, онколог (інститут урології, Київ) про «Современные подходы в лечении рака простаты: повышаем шансы победы над опухолью» (російською).

"Основними завданнями при лікуванні раку передміхурової залози має бути не лише збільшення тривалості життя пацієнта, але і збереження його якості. На сьогодні ми працюємо з найрізноманітнішими методами, методиками фармакологічного впливу, променевого впливу, хірургічного, активного розвитку фокальних методик. І це сповнює оптимізмом. ... Прогрес екстракорпоральних променевих методик та фокальної терапії складає серйозну конкуренцію - поки мова не йде про Україну, але  щодо розвинених країн, беззаперечно." - Ситенко Андрій Михайлович.

Dr. Araz Jalilov MD, PhD (Memorial Hospitals Group, Turkey/Туречяина) про мультидисциплінарний підхід в лікуванні раку простати та можливості клініки в Туреччині (російською).

"Можу від свого імені з задоволенням запропонувати можливість проходження стажування, навчання в нашій клініці саме в плані методики нашого професора щодо роботизованої хірургії." - Dr. Araz Jalilov

 

"Звичайно сьогодні далеко не всі методи лікування раку простати, які може запропонувати Ваша клініка в Туреччині, представлені в Україні. У свою чергу, хочеться парирувати, що мультидисциплінарний підхід за участі профільних спеціалістів сьогодні вже must у клініках нашої країни. Щодо методів лікування - найсучасніші останні таргетні препарати та препарати імунотерапії сьогодні в Україні представлені майже в повному обсязі, а деякі все ще затверджуються на рівні міністерства." - Олександр Стаховський, к.м.н., онкоуролог

 

КЛІНІЧНІ КЕЙСИ від:

к.м.н. Приндюк Сергій Іванович, уролог, онколог (клініка LISOD)

Гречко Богдан Олегович (Національний інститут раку, Київ)

к.м.н. Михайло Криштопа Васильович, уролог, онколог, головний лікар Grál Clinic

к.м.н. Ситенко Андрій Михайлович

Якщо Ви ще не підписані на канал Stakhovsky MD - підписуйтесь!

 

До нових зустрічей!

Олександр Стаховський #StakhovskyMD